za 28 nov. | Autotron

Vivarium 2020

Vivarium: HET evenement voor de aquarium-, paludarium- en terrariumhobbyist.
Registratie is afgesloten
Vivarium 2020

Tijd en locatie

28 nov. 2020 10:00 – 29 nov. 2020 17:00
Autotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen, Nederland

Over het evenement

 

Het evenement

Dit jaar brengt Vivarium in Autotron het allermooiste bij elkaar van wat in de aquarium-, paludarium- en terrariumhobby te vinden is. Zoet- en zoutwater aquaria, met vissen, planten en koralen beslaan het grootste gedeelte van het evenement, waarbij ook het inrichten daarvan ruimschoots onder de aandacht komt. Maar ook de paludaria met hun gifkikkers en planten en terraria met insecten, slangen, hagedissen, spinnen en schorpioenen vormen een belangrijk onderdeel van het Vivarium concept.

De basis van dit evenement zijn de educatie en verkoop die de vele standhouders op hun prachtige stands bieden. De grootste winkeliers en inmiddels ook vele merken zijn aanwezig om hun producten en winkels onder de aandacht te brengen van de duizenden bezoekers. Uiteraard zijn zij tegelijkertijd ook aanwezig om adviezen, tips en voorlichting te verstrekken; de basis waarmee het houden van ieder dier hoort te beginnen.

Het aanbod

Het aanbod van de standhouders wordt door de organisatie aangevuld met vele activiteiten die jong en oud een volledig dagje/weekend uit bieden. Met presentaties en workshops door internationaal erkende experts, blijft iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze hobby’s. Met tentoonstellingen en showbakken worden bezoekers voorgelicht en op ideeën gebracht over hoe dieren gehouden kunnen worden.

Kortom, ook deze editie biedt Vivarium wederom een zowel inspirerend als educatief evenement waarbij jong en oud zich zeker zullen vermaken en verbazen.

Deel dit evenement